logo

Werkzoekenden

Flish! Uitzentalent en werk.

flish-uitzendtalent-spreektafelSolliciteren en werk, bij Flish! Uitzendtalent ben je aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar werkervaring maken wij werk van de persoonlijke kwaliteiten van jou. Persoonlijke groei en ontwikkeling is belangrijk, met Flish! kun je je talenten benutten.

Heb je het nog naar je zin? Elke dag beoordelen wij cv's van mensen. Door samen met jou te bekijken naar wat je belangrijk vindt, staat jouw ontwikkeling voorop. Dagelijks hebben we contact met onze opdrachtgevers. Door jouw talent af te stemmen op de specifieke vraag van het bedrijf of organisatie maken we het nieuwe werken mogelijk. Hiermee geven we een impuls aan een leven lang ontwikkelen en werk.

Bekijk onze vacatures(link) en schrijf je direct in.

Voor talenten biedt Flish! een unieke werkwijze aan. Hierbij werken de consultants van Flish! gedurende een periode die je samen overeenkomt, exclusief aan een "jobplan"voor jou. Een test, JTI maakt hiervan onderdeel uit. In deze periode houden we je op de hoogte van onze inspanningen en mogelijkheden die we voor je gecreeerd hebben. Interesse? klik hier voor de contactgegevens en om een afspraak te maken.