logo

Werkgevers

Personeel werven? Vertrouw op Flish!

Op zoek naar geschikte medewerkers? Flish! biedt de expertise om uw personele behoefte op maat in te vullen. Voor de duur en binnen de overeenkomst die u past. In ons landelijke kandidatenbestand zijn verschillende beroepsgroepen en opleidingsniveaus verzameld. Onze ervaren recruiters gaan specifiek voor u op zoek naar talent.

eric-kaartje2

Flexwerkers: van algemeen tot specialistisch

Grote concerns doen zaken met Flish!, maar ook MKB-ondernemers laten zich door consultants adviseren. Flish! is u van dienst met consultants in uiteenlopende vakgebieden. Dit is een garantie op maatwerk en een adequaat antwoord op nieuwe uitdagingen bij een krappe arbeidsmarkt.

Voor bedrijven die een specifieke vraag hebben ten aanzien van flexibiliserings vraagstukken biedt Flish! Uitzendtalent een uniek concept aan. Met een concept op basis van eHRM waarin uw specifieke wensen opgenomen zijn stelt Flish! mankracht en "techniek" beschikbaar om uw bedrijf te ondersteunen en het flexibiliseringsvraagstuk in te vullen. Denk hierbij aan de inzet van ervaren recruiters die exclusief ondersteuning bieden bij de werving van personeel. De inzet van een virtueel mobiliteits centrum VMC met consultants die ervaring hebben met outplacement vraagstukken. Of ondersteuning bij de werving van personeel door inzet van onze databank, jobboards en testen.

Met de de diensten; uitzenden, detacheren, projectcontracten, werving&selectie, recruitment, outplacement en collegiaal in- en uitlenen maken we werk van werk. 

Kenmerkend voor de dienstverlening van Flish! UItzendtalent is haar vernieuwende werkwijze. Kijk ook op het "nieuwe werven" en het "nieuwe werken"waarbij klantintimiteit, e-HRM en HR Marketing worden samengevoegd in een klantspecifieke dienst.    

Flish! Uitzendtalent volgt de CAO ABU

Flish! Uitzendtalent is door Stichting Kenteq kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor techniek erkend als detacheringsbedrijf. Erkenning op basis van de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in artikel 7.2.10 van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Certificaatnummer 932851

Flish! uitzendtalent heeft een vestiging in Hengelo, Twente aan de Tuindorpstraat. In de Creatieve Fabriek, het voormalige Holec Laag en Middenspanning.