Welkom bij Flish!

Flish! Uitzendtalent haalt het beste uit werkgevers en medewerkers.

logo

Monteur E&W/ Service Monteur

Monteur E&W. Voor onze klant zijn wij opzoek naar een zelfstandig monteur elektro & installatietechniek. Als monteur wordt je ingezet op nieuwbouw en service&onderhoud projecten in de luxe woningbouw en utiliteit.

Met je kennis en kunde los je storingen op, voer je service en onderhoudswerkzaamheden uit of maak je de complete elektro- en werktuigbouwkundige installatie. Van het voorbereidende werk, tot de montage en installatie van componenten. Denk aan brand- en inbraak beveiliging, data, airco- en lucht behandeling domotica, elektro, warmte en sanitair. Kortom je krijgt te maken met een compleet en veelzijdig producten pakket.


Functie eisen 

Je hebt een technische vooropleiding in de elektrotechniek of installatietechniek. Ruime werkervaring met het oplossen van storingen, je bent allround op gebied van het aanleggen van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in de woningbouw en utiliteit. Je bent creatief en probleemoplossend, streeft naar klant tevredenheid. Als gezicht en visitekaartje van deze installateur communiceer je goed en doortastend zowel naar klanten toe als je collega monteurs. Je beschikt over een in Nederland geldig rijbewijs B. Kandidaten die aan het begin van hun arbeidscarriere staan en zich verder willen ontwikkelen in de installatietechniek, zij kunnen ook reageren, wij zien graag een reactie tegemoet.


Bedrijfsprofiel 

Deze installateur is specialist in Elektrotechniek, Sanitair techniek, Warmtetechniek en Telecom&Infra. Het bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoud de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in de luxe woningbouw en utiliteit. Tot haar klanten behoren particulieren, bedrijven, instellingen en scholen.


Arbeidsvoorwaarden 

Het bedrijf biedt een uitdagende functie binnen een team van professionele en enthousiaste collega's. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris en een bedrijfsbus.

Informatie: Eric de Jong

solliciteren

Tags: vaste baan, installatietechniek, twente, HTS elektrotechniek, installateur, bedradingsmonteur, twentehengelo, service en onderhoudswerkzaakheden, elektro, luxe woningbouw, utiiteit, brandbeveiliging, inbraak, luchtbehandeling, domotica, warmte, schoolverlater