Welkom bij Flish!

Flish! Uitzendtalent haalt het beste uit werkgevers en medewerkers.

logo

All round Monteur

De monteur bij Lesscher is niet zomaar een monteur. Jij hebt kennis van zowel de woningbouw als utiliteit. Je hebt een goed oplossend vermogen, bent service en dienstverlenend ingesteld en hebt oog voor detail.

Lesscher Installatietechniek is continue opzoek naar nieuwe collega’s.

Wij zoeken monteurs voor diverse disciplines in de installatietechniek. Bij voorkeur met ervaring in zowel de elektro- als w-installatietechniek. Een technische vooropleiding aangevuld met vakgerichte opleidingen op niveau 3-4. Denk hierbij voor de elektro aan EMBI, EMSI, TSI, TBI en voor de w-richting aan een opleiding als 1ste monteur verwarming, GAWALO of vergelijkbaar. Als monteur ben je service en oplossingsgericht ingesteld. Je vind het prettig om bij en met collega’s te werken. Het leveren van maatwerk en klanttevredenheid spreekt voor zich.

Werken bij een bedrijf dat zich steeds blijft ontwikkelen en nieuwe technieken toepast vind je een uitdaging.

Heb je nu nog niet een opleiding afgerond op niveau 3-4 maar je hebt al wel de keuze gemaakt te willen werken bij een vooraanstaand totaal installateur. Ook dan kun je contact opnemen met Eric de Jong. Dat kan telefonisch 06-81273713 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags: installatietechniek, hengelo, allround monteur, gawalo, emsi, embi, msi, monteur verwarming