Welkom bij Flish!

Flish! Uitzendtalent haalt het beste uit werkgevers en medewerkers.

logo

Loodgieter CV monteur

Loodgieter CV Monteur. Ben jij een loodgieter-cv monteur met een brede belangstelling voor de installatietechniek? Dan heeft onze opdrachtgever een uitdagende baan voor jou. Als loodgieter CV monteur leg je bij deze installateur samen met een collega de complete installaties aan en voer je service en onderhoudswerkzaamheden uit.

Van de ruwbouw tot de afmontage en oplevering van de installatie ben je bij de projecten betrokken. Riolering, hemelwater, zink- en dakwerk, gas- en warmtezijdig, sanitair van reguliere installaties tot energie-sparende. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de luxe woningbouw en utiliteit. Als specialist wordt je daarnaast ingezet om bij klanten onderhoud- en of service werkzaamheden uit te voeren.

Functie eisen: Je hebt een technische opleiding in de installatietechniek op minimaal nivo 3 kader beroepsgericht. Je wilt je graag ontwikkelen om de techniek te kunnen volgen. Ervaring met loodgieterswerk, zink- en dakwerk. Je beschikt over een in Nederland geldig rijbewijs B. Klantgericht, net in je communicatie en werk.

Lokatie: Hengelo

Contactpersoon: Eric de Jong

solliciteren

Tags: installatietechniek, twente, hengelo, service en onderhoudswerkzaakheden, luxe woningbouw, enschede, oldenzaal, monteur verwarming, loodgieter, cv monteur, riolering, zinkwerk, utiliteit, almelo, borne, saasveld